Juhlat, kokoukset ja pitopalvelu

Lamminmäen miljöö soveltuu monenlaisten juhlien, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen ympäri vuoden. Juhlavieraat voivat myös yöpyä meillä huoneissa tai omissa asuntoautoissaan tai -vaunuissaan. 

Illustration

Juhlat ja tilaisuudet

Tarjoamme puitteet monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin kauniissa maalaismaisemassa. Kesäaikaan juhlat voidaan järjestää myös tunnelmallisessa pihapiirissämme tai riihessämme!
Meiltä voit varata ● ravintolan (max. 100 hlö)● kesäaikaan tanssi- ja juhlatilan vanhassa tanssiladossa● hämyisen Riihipubin juhlien jatkoille tai tanssikansaa virvoittamaan
Hoidamme tarjoilun, ruoat ja juomat tilaisuuteenne. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopiva juhlapaketti!

Illustration

Pitopalvelu

Pitopalvelustamme voit tilata tarjoilun omiin juhliisi tai muihin tilaisuuksiin. Voit tilata meiltä herkullisia ruokia myös mukaan. Tarvittaessa saat meiltä myös astiat ja ruokailuvälineet.

Illustration

Kokoukset

Tunnelmallisissa tiloissamme järjestät onnistuneet kokoukset, työhyvinvointipäivät ja tiimipäivät niin pienille kuin isommillekin porukoille. Tilaisuuden oheen voit tilata kahvi- tai ruokatarjoilun. Kokouksen jälkeen voitte halutessanne nauttia puusaunan löylyistä.

Ota yhteyttä!

Soita p. 0405711006 tai ota yhteyttä lomakkeella!