Majoitu meillä

Olitpa ohikulkumatkalla tai etsitpä pitkäaikaista majoitusta, meillä majoitut helposti omassa rauhassa. Huoneiden hintaan kuuluu maittava aamiainen. Tarjoamme aamiaista tilauksesta myös aitoissa tai asuntovaunuissa majoittuville.
Tiluksillamme voit puuhata monenlaista: grillata makkaraa grillikodassa, varata puusaunan käyttöösi, vilvoitella Ihantlammen puhtaassa vedessä tai huvitella pihapelien parissa. Talviaikaan pääset pilkille tai sujahdat suksilla hiihtoladulle tuossa tuokiossa. Pihapiiristä puikahdat hetkessä myös rauhoittumaan metsäpoluille.

Illustration

Huoneet

Majatalomme tarjoaa 2-4 hengen huoneita omalla sisäänkäynnillä. Kuusi huonetta on käytettävissä ympäri vuoden. Isommalle seurueelle tarvittaessa kaksi 4 hengen lisähuonetta. 
Kahdessa on oma kylpyhuone, muilla huoneilla yhteisessä käytössä kaksi wc/suihkutilaa. Jääkaappi ja mikro ovat yhteisesti käytettävissä. Huoneiden hintaan sisältyy aamiainen tilan ravintolassa. 

Illustration

Aitat

Kesäaikaan voit majoittua aitassa pellon laidalla metsikön reunassa. Aittoja on 4 kpl ja niihin mahtuu 1-4 majoittujaa. 
Suihku-, sauna- ja WC-tilat löytyvät läheisen ravintolarakennuksen päädystä. 

Illustration

Rantasauna

Kaipaatko majoitusta omassa rauhassa? Kesäaikaan voit varata käyttöösi rantasaunan lammen rannalla. 
Rantasaunaan mahtuu löylyttelemään isompikin porukka, ja majoitustilaa siellä on kahdelle. Puusaunan löylyt takaavat lokoisat oltavat.

Illustration

Asuntovaunupaikat

Pihapiiristämme löytyy sähkötolpallisia asuntovaunupaikkoja. Tule majoittumaan aitoon maalaismaisemaan ja nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta!

Varaa majoitus

Sijaitsemme nelostien varrella n. 2 tunnin ajomatkan päästä Helsingistä ja 60 km Jyväskylästä etelään.